التانية الكبرى لابن الفارض (غموض معانيها، وأهم مبادئ مذهب الاتحاد فيها) - علي حيدر (Latakia University Journal - Arts and Humanities Sciences Series, 2022)
التانية الكبرى لابن الفارض (غموض معانيها، وأهم مبادئ مذهب الاتحاد فيها)